ULTIMATE Bee CNC Router D 500 B 500 MM

ULTIMATE Bee CNC Router 500×500.. Workbee. cnc hobby. unik openbuild danmark. cnc hobby maskiner. QueenBee Pro  CNC-maskinen. maskiner og dele til cnc hobby .ultimate bee cnc hobby maskiner


ULTIMATE Bee CNC Router D 500 B 500 MM

ULTIMATE  Bee er en solid og pålidelig CNC-maskine, med HGR Linear Rails og SFS Series Quiet Transmission Kugleskruer!

Det er vores anden CNC-maskine baseret på den oprindelige WorkBee- designlinje, som er karakteriseret ved brugen af ​​C-Beam Extrusions og de rektangulære Y-plader.

Det er 100% fuldt selvudviklet, designet af BulkMan3D International R&D Team og ophavsretligt beskyttet af BulkMan3D.

Efter at mange CNC-ejere og medlemmer af samfundet henvendte sig til os og anmodede om en lineær skinneløsning til deres maskine til en overkommelig pris, arbejdede vores teknikere hårdt på at undersøge forskellige tilgængelige muligheder og måder, hvorpå vi kan forbedre eksisterende designs. Resultatet af projektet var QueenBee Pro  CNC-maskinen.

I forlængelse af traditionen med samfundsengagement.

Ville CNC-ejere og medlemmer have mere, og vores teknikere gik tilbage til tegnebrættet og forskede i flere forbedringer baseret på input fra samfundet.

Den resulterende maskine er den ULTIMATE Bee CNC-maskine.

ULTIMATE  Bee

Adskiller sig hovedsageligt fra det første design, QueenBee PRO, ved at have kugleskruer som transmissionssystem i stedet for den traditionelle ACME Lead Screw. maskiner og dele til cnc hobby 

Kugleskruen.

Har høje effektivitetsniveauer, der leverer mere drejningsmoment til motoren sammenlignet med en ACME blyskrue, der bruges i QueenBee PRO. ultimate bee cnc hobby maskiner

ULTIMATE Bee er ikke kun en maskine.

Den er i stand til at skære gennem en bred mangfoldighed af materialer. ULTIMATE Bee CNC udmærker sig ved skæring og 3D-udskæring gennem plast, skum, nåletræ, hårdttræ og endda blødt metal som aluminium og messing.

ULTIMATE Bee blev designet af vores team af ingeniører med en stor mængde tankegang i hvert aspekt af maskinen. Hver af de komponenter, der bruges på vores maskine, er designet til at blive parret med hinanden for at skabe et perfekt økosystem, som resulterer i den ULTIMATE Bee CNC-maskine.
Det hævdes.

At en større kugleskrue, flere skinner/lejer eller en anden skinneplacering vil gøre deres maskine bedre end ULTIMATE Bee.

Disse er formodninger, der er lavet uden ingeniørmæssige årsager eller fakta af sælgere, ikke ingeniører.

Ved at undersøge komponenternes specifikationer kan du konkludere, at større kugleskruer, flere skinner/lejer, forskellig skinneplacering alt sammen reducerer maskinens ydeevne.

ULTIMATE Bee CNC Router 500×500. unik openbuild danmark. cnc hobby maskiner. QueenBee Pro  CNC-maskinen

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.