INFO QUEENBEE PRO CNC

info queenbee pro cmc . cnc maskine queenbee pro unik . cnc hobby queenbee pro unik .unik openbuild danmark queenbee pro .queen bee distributør unik danmark. hobby cnc masker queenbee unik .

Udvid under liggende bjælker for mere info.

cnc maskine queenbee pro unik. queen bee distributør unik danmark .

QueenBee PRO

Bulk-Man 3D er den største grossist af Open Source CNC dele til verden. info queenbee pro cmc

 Ved at få delene produceret selv, eller indkøbe delene direkte fra fabrikken, eliminerer vi mellemmanden og er ved at gøre det i stand til at levere den bedste engrospris direkte til offentligheden!

Bulk-Man 3D QueenBee PRO CNC-maskinen*

er en lineær skinneopgradering baseret på den meget populære Work-Bee CNC-maskine. unik openbuild danmark queenbee pro


QueenBee Pro Full Kit er et selvmonteringssæt *

Og kommer med alt det nødvendige for at bygge din CNC-maskine. Andre dele, der er nødvendige for at du kan udføre dit ‘første klip’, er: Fodplade, endefræsere, netledning og software. info queenbee pro cmc

Cable Drag Chain bundtet indeholder*

al hardwaren til montering af Cable Drag Chains på din Work-Bee, cnc maskine queenbee pro unik

 
QueenBee PRO

Det ældgamle problem med flex i XZ-aksen på WorkBee CNC var et almindeligt emne, når man overvejede opgraderinger til maskinen.

Den vigtigste løsning, som enkeltpersoner kom til*

Var at udskifte V-hjulene med lineære skinner for at øge den samlede stivhed og nøjagtighed samt reducere støj, når de arbejdede på metaller. queen bee distributør unik danmark

Efter at mange CNC-ejere og medlemmer af samfundet henvendte sig til os*

og anmodede om en lineær skinneløsning af høj kvalitet til deres maskine til en overkommelig pris, arbejdede vores teknikere hårdt på at undersøge forskellige tilgængelige muligheder og måder, hvorpå vi kan forbedre eksisterende designs.

Resultatet af projektet er QueenBee PRO CNC-maskinen*

. unik openbuild danmark queenbee pro


Hvad er lineære skinner og lejer?BE0019 Lineær blok 详情

Lineære skinner består af to dele, skinnen og lejet.

Skinnen er en præcisionsbearbejdet, forstærket stålkonstruktion, der har dobbelte parallelle spor til at føre et leje (også kendt som rulle) langs.

Når du kombinerer skinnen med lejet, opnår du lav friktion og høj stiv lineær bevægelse for belastninger fra 1 kg til tusindvis af kilogram.

Hvorfor bruge lineære skinner?

Der er mange applikationer til at bruge lineære skinner,  herunder; industri, medicin, videnskab, forsvar, minedrift, byggeri, transport.

Fordelen ved lineære skinner i forhold til andre typer*

lineære styr er stivheden, nøjagtigheden og belastningskapaciteten. Lineære skinner er designet til at modstå kraft påført fra belastninger i alle retninger, i modsætning til andre føringer, der kun er designet til at modstå en belastning i én retning. hobby cnc masker queenbee unik

Lineære lejer bruger recirkulerende kugler, 

*der holdes på plads under spændinger for bevægelse. Den høje styrkekonstruktion af lejerne gør dem overlegne i forhold til tidligere hjulbevægelser med hensyn til belastningskapacitet, forskydningsnøjagtighed og stivhed.


Kompatibelt materiale til skæring/fræsning/gravering: aluminium / hårdt træ / blødt træ / eg / plexiglas / Delrin / HDPE / skum


QueenBee PRO funktioner

QueenBee PRO har nogle meget imponerende funktioner, der er blevet introduceret. Nogle eksempler omfatter: hobby cnc masker queenbee unik

Opgraderet pladesæt design til alle akser. De nye plader har mange nøglefunktioner, herunder;

  • Forøgelse af arbejdshøjden

  • Giver en løsning til lineær skinnebevægelse

  • Korrekt justering af lede skruens bevægelsessystem

  • Anodiseret tykkere plader

  • Yderligere monteringsmuligheder for at øge den samlede stivhed

  • Smartere design, der muliggør nemme justeringer af dele efter montering

Højkvalitets præcisionslineære skinner til hele aksens bevægelse

Opgraderet Specialized Nut Block Spacer

Reducerer næsten alle XZ Axis ‘flex’ med forstærkede lineære skinner og ekstra afstivning

‘PRO’ funktioner

Det originale QueenBee-design var et godt grundlag*

for Bulk-Man 3D lineære skinneopgraderingen, men det havde nogle begrænsende funktioner, der blev overset.

Efter feedback, vi modtog fra enkeltpersoner, der opgraderede deres maskiner til lineær skinne, blev nogle funktioner i det originale design identificeret som problemer, og vi arbejdede på at skabe løsninger for at gøre QueenBee PRO til et endnu mere pålideligt og stift design.

Nogle opgraderinger til det originale design inkluderer: 

Standoffs til ACME-møtrikblokkene.

Det originale design fordelte møtrikblokkene ved hjælp af bolten og standard metriske afstandsstykker. Mens dette virkede, var møtrikblokkene meget nemme at justere, og ugunstig bevægelse af møtrikblokkene resulterede i, at tilspændingshastigheden blev begrænset. QueenBee PRO overvinder dette problem ved at sikre møtrikblokkene på plads ved hjælp af en specialiseret afstandsblok. Med vores nye specialiserede sikre afstandsblok er der ingen uønsket bevægelse i møtrikblokkene på grund af den udvidede afstand.

X- og Z-pladedesignet giver mulighed for nemme justeringer af ACME-møtrikblokkene efter installation

Hvis du har samlet en CNC-maskine, ved du, at der ikke er noget mere frustrerende end at skulle skille dele ad, bare så du kan justere én komponent. Vores nye design har arbejdet på at gøre justeringer nemme selv efter montering.

Ekstrudering indsat inden i Y-aksens C-bjælker, hvilket gør aksen stærkere

Det tomme rum inde i C-Beam er blevet udfyldt for at lave en superstiv ægte 8040-profil.

Y-akse endeplader er blevet re-designet for at øge stivheden af ​​Y-akse, samt justere blyskruen korrekt til de nye HGR skinner

Med HGR-skinnerne og lejerne, der adskiller portalen længere fra ekstruderingen, er ACME-blyskruen blevet smart placeret i overensstemmelse hermed.

Y-akse portalplader er blevet redesignet til at inkludere yderligere monteringspositioner for at sikre X-aksen og øge Y-til-X-aksens stivhed.

Et stærkere Y-til-X-akse-design er blevet introduceret for at reducere risikoen for enhver akse-‘drejning’.

Ekstrudering fastgjort til bagsiden af ​​X-aksen for at reducere flex og øge stivheden

Ved at fastgøre ekstrudering på bagsiden af ​​X-aksen er den samlede stivhed blevet væsentligt forøget.

Alle plader er designet til Bulk-Man 3D Tingle Tensioning System

Vores Tingle Tension System til at reducere blyskrue ‘pisk’ er en nøglefunktion i alle nye blyskruedrevne designs.

Nyt og forbedret stift spoilerboard design

Et stærkere spoilerboard gør monteringen af ​​baseboard både lettere og mere stabil.

Heavy Duty Slide i T-Nuts

Den lineære skinne er fastgjort til ekstruderingen ved hjælp af Heavier Duty Slide in T-Nuts i stedet for de lette Drop-In T-Nuts.

Mere information om QueenBee PRO

Om navnet ‘QueenBee’

CNC-maskindesign udvikler sig gennem fællesskabsændringer og versionsopgraderinger. Fordelen ved karakteren af ​​OpenBuilds-stil CNC-maskiner betyder, at design altid kan opgraderes og forbedres.

Først var der Shapeoko fra Carbide 3D, derefter ROUTY af OpenBuilds efterfulgt af den berømte Ox CNC, som var en V-slot maskine baseret på Shapeoko. Efter nogen tid udviklede Ooznest WorkBee, som var baseret på det grundlag, Ox-designet lagde. WorkBee har siden gennemgået flere versioner, hvor den seneste version bruger Tingle Tension System introduceret på markedet af Bulk-Man 3D. Arbejder på at skabe en lineær skinneopgradering CNC3D skabte QueenBee-opgraderingen som en lineær skinneopgradering designet til at fungere med Bulk-Man 3D WorkBee CNC-maskiner. Vi har lavet denne lineære skinneopgradering til grundlaget for vores egen lineære skinneopgradering, men vi har lavet flere ændringer i designet for at forbedre maskinen.

Der har været et par forskellige ‘lineær skinne-opgradering’-designs gennem årene,*

der passer til WorkBee, Ox og Lead CNC-maskiner.

En velkendt opgradering til Bulk-Man 3D WorkBee CNC-maskinen var QueenBee.

Den originale QueenBee-opgradering banede vejen for Bulk-Man 3D QueenBee PRO, og navnet ‘QueenBee’ er blevet en almindelig beskrivelse for lineære skinnemodificerede WorkBee-maskiner.

Da denne maskine stadig er et opgraderet lineært skinne-WorkBee-design, synes navnet ‘QueenBee’ dog at passe med de ændringer og forbedringer, der er foretaget til det nye og forbedrede Bulk-Man 3D-design, navnet givet til denne WorkBee Upgrade er QueenBee PRO.


Hvad er fordelen ved at opgradere en WorkBee til en QueenBee PRO?

WorkBee er et meget smart og stærkt design, det har været vores anbefalede maskine i mange år og har tjent CNC-samfundet godt.

Men da WorkBee først blev designet, var rammestørrelsen 750 mm langs den længste akse.

Dette fungerede meget godt, når det blev parret med en lille overfræser i en træbearbejdningshobbyapplikation. WorkBee-designet begyndte at vise nogle svagheder, når det blev skubbet ud over dets oprindelige design, da efterspørgslen krævede tungere spindler til at blive monteret på maskinen, længere akse for udvidede bearbejdelige områder og evner til at arbejde med stærkere materialer såsom aluminium.

QueenBee PRO er den perfekte løsning på disse svagheder. De opgraderede forstærkningsplader og ekstruderingslayout parret med det præcise lineære skinnesystem giver mulighed for at montere tungere værktøjer såsom en 2,2 kW og endda en 4 kW spindel på maskinen. Den øgede stivhed af de lineære skinner på alle akser reducerer vridning af aksen og flex i portalen observeret på WorkBee på grund af tungere værktøjer, der bruges.

QueenBee PRO skaber en glat og præcis finish ved fræsning af aluminium og andre bløde metaller ved at reducere skravlen. Det almindelige “lead-in” og “lead out”-spor observeret med maskiner, der bruger V-hjul, der arbejder ved høje tilspændingshastigheder, er også blevet elimineret. Hurtigere skæretider og driftshastigheder er nu mulige.

Noter

Når du opgraderer en eksisterende WorkBee til et QueenBee PRO-design, skal WorkBee næsten skilles ad.

Smøremiddel til lejerne påføres, når de fremstilles, men rutinemæssig vedligeholdelse og eftersmøring anbefales, især ved anvendelser med højt støvindhold, såsom MDF.

Kredit

Æren tilskrives designere af tidligere maskiner, der har banet vejen for nye designs, der fører til vores QueenBee PRO, herunder Carbide 3D, OpenBuilds LLC, Ooznest, CNC3D.

“V-Slot” og “C-Beam” er registrerede varemærker tilhørende OpenBuilds LLC som frigivet under Creative Commons-licensen “Attribution-ShareAlike”

Alle vores komponenter er designet til at fungere og er fuldt ud kompatible med produkterne produceret af OpenBuilds.

info queenbee pro cmc. CNC Router Machine. cnc hobbo. lav din egen cnc maskine. openbuild danmark. distributør bulkman 

 

cnc maskine queenbee pro unik. info queenbee pro cmc. queen bee distributør unik danmark

CNC står for Computer Numerical Control.

Hvilket på dansk betyder Computer Numerisk Styring.

CNC refererer til en teknologi, hvor en computer styres maskine bruger numeriske koder til at styre dens bevægelser og udføre forskellige opgaver med stor præcision. info queenbee pro cmc

Denne teknologi bruges primært i

produktions industrien til at automatisere og styre forskellige maskiner. unik openbuild danmark queenbee pro

såsom drejebænke, fræsere, skæremaskiner og mere. CNC giver mulighed for hurtigere, mere præcis og mere effektiv produktion af komplekse dele og komponenter. queen bee distributør unik danmark

CNC-teknologi er en avanceret produktions metode.

Hvor en computer styrer maskinens bevægelser og værktøjets operationer ved hjælp af numeriske koder, også kendt som G-koder. Disse koder angiver de nøjagtige koordinater for maskinens bevægelser, hastigheder, fremgangsmåde og andre operationelle parametre. cnc maskine queenbee pro unik

Ved hjælp af en CAM-software (Computer Aided Manufacturing). 

Kan en operatør eller programmør oprette et CNC-program, der fortæller maskinen, hvordan den skal udføre en bestemt opgave eller bearbejdning. hobby cnc masker queenbee unik

Dette kan omfatte forskellige processer.

Som skæring, fræsning, drejning, boring, slibning og meget mere.

CNC-maskiner er ekstremt præcise og gentagelige,.

Hvilket gør dem ideelle til fremstilling af komplekse og præcise dele med minimal fejlmargin.

CNC-teknologi har revolutioneret produktionsindustrien ved at øge produktionshastighed, kvalitet og effektivitet samt reducere omkostninger og spild.

Samlet set gør CNC-teknologi det muligt .

At automatisere og optimere deres produktionsprocesser, hvilket fører til mere konkurrencedygtige produkter og en mere effektiv drift.

unik openbuild danmark queenbee pro .hobby cnc masker queenbee unik

unik openbuild danmark. cnc maskiner og dele på unik
SPØRG EN MEDARBEJDER
INFO & KOMMUNIKATIONSCENTER . UNIK OPENBUID DANMARK. unik openbuild danmark . cnc maskiner og dele på unik
INFO & KOMUKIATIOMS CENTER
: :
unik openbuild danmark.unik openbuild .danmark.danmark . cnc maskiner og dele unik danmark
GRUPPEN

BELØB I VAREVOGNEN

WORK BEE UNIK OPEN BUILD DANMARK
WORK BEE
QUEENBEE . cnc maskiner og dele unik danmark
QUEENBEE PRO
ULTIMATE BEE UNIK OPEN BUILD DANMARK . ultimate bee cnc maskiner danmark .cnc hobby ultimate bee danmark .
ULTIMATE BEE
MERE INFO OM EMNET
INFO OM CNC
WORK BEE. WORK BEE UNIK OPENBUILD DANMARK . woorkbee samlesæt 1000x1000 farve sort. work bee mekaniske kit on Unik . cnc maskiner og dele unik danmark
INFO OM WORK BEE
liniaere-dele
nfo-om-lineaere-skinner-og-leje