Produktinformation “AMB-fræsemotor 1050 FME-U DI 230V (til ER16-præcisionsskinner)”

Kraftig universalmotor med 1050 watt med manuelt værktøjsskiftesystem og digital kontrolmulighed – ekstremt robust og optimeret til fræsearbejde af alle slags – især velegnet til brug på portalfræsemaskiner eller CNC-routere.

 

FME-U DI tilbyder et helt nyt koncept. For første gang bruges spindellager i et stabilt, robust aluminiumskrop for optimal præcision og minimal slid.
Det er muligt at skifte fræsere på få sekunder og uden værktøjer – en revolution.

 

DI står for direkte kontrol via regulatoren. Den hastighed, der kræves til applikationen, kan vælges eller programmeres direkte der. Dette vil reducere støj; arbejdscyklussen kan øges; slid reduceres.

 

Motoren er fastgjort direkte og torsionsstiv til portalen via 4 gevindforbindelser.

 

Motor, lejer, tætninger er designet til brug med længere driftscyklusser.

 

Elektronik med fuld bølgeledelse sikrer den samme hastighed selv ved hårdt fræsearbejde. Hurtig forvalg og blød start er en selvfølge hos AMB.

 

Motor er isoleret og giver maksimal sikkerhed mod ydre påvirkninger.

 

Elektronikken er perfekt beskyttet mod støv og ydre påvirkninger af en komplet indkapsling – til sammenligning arbejder andre udbydere ofte med ubeskyttet elektronik med en kortere levetid.

 

Elektronisk termisk overbelastningsbeskyttelse beskytter mod overophedning.

 

Originale kulbørster fremstillet i Tyskland – med integreret slukke. Dette forhindrer, at opsamleren beskadiges, når kulet er slidt. Yderligere silikonepuder mellem kulstof og trykfjeder sikrer en lang levetid på grund af vibrationsdæmpning.

 

Alsidige applikationer – til inkludering i for eksempel: CNC-portaler (routere), routere, fræseenheder, borestativer, …

 

ER16 collet chuck er i overensstemmelse med industristandarden og er tilgængelig overalt over hele verden.

 

Uovertruffen lys med kun 3,4 kg.

 

Enestående slank design til det mindste mulige pladsbehov under installation og ergonomisk behagelig håndtering, når det bruges frit, f.eks. Som en lige slibemaskine eller lignende.
Hurtigt udskiftningsledning kan skiftes direkte på enheden og fås i længder på op til 7,5 meter.
Det originale Kress-strømkabelmodul er teknisk uovertruffen og gør det muligt at skifte enhed direkte på maskinen. Strømforsyningen behøver ikke skiftes ved kilden (stikket). Det kunne ikke være lettere. Dette betyder, at flere enheder kan leveres med kun et “kabel” til udvekslin