WORKBEE CNC MASKINER UNIK OPENBUILD DANMARK

workbee cnc maskiner danmark . cnc hobby workbee cnc maskiner . hobby cnc workbee cnc maskiner . workbee unik openbuild danmark . small buisness workbee cnc maskiner . begynder cnc maskine workbee .

WorkBee CNC
WORK BEE. WORK BEE UNIK OPENBUILD DANMARK . woorkbee samlesæt 1000x1000 farve sort
WORKBEE UNIK

Bulk Man 3D WorkBee blev oprindeligt designet af Ryan Lock fra Ooznest UK, og den indeholder mange opgraderinger. Det er en superstærk, præcis og nem at samle CNC-maskine.

WorkBee CNC-designet har gennemgået forskellige ændringer. WorkBee Version 1 havde oprindeligt ledeskruerne placeret i kompression. Alle Bulk Man 3D’s WorkBee-sæt, der nu sælges, er den nyeste version, hvor de største forskelle er brugen af ​​Tingle Tension System og længere ledningsskruer i X- og Y-aksen. Dette hjælper med at løse problemet med piskning i lang længde eller hurtigere hastighed, hvilket er meget populært på markedet for CNC-maskiner.

Baseret på C-Beam, V-Slot, Xtreme Solid V-Wheels og TR8x8(P2) ledeskruer er den pålidelig. Den er omhyggeligt designet og kan præcist skære skum, træ, plast og aluminium til 0,1-0,2 mm nøjagtighed eller bedre.

WorkBee CNC-maskinen er en 4-akset (3 + 1) maskine, det betyder, at der er 3 fysiske akser (X,Y,Z) og en slave-akse af Y, som kaldes A-aksen. WorkBee CNC-maskinen bruger specifikke længder af ekstruderinger og blyskruer.

Fordel:  Dette sæt er den seneste version, der kommer med et nyt spændingssystem for at minimere blyskruen ‘pisk’!

1,5 kW luft- ,  1,5   kW vand-   eller   2,2 kW  vandkølet spindelbundt indeholder al hardwaren til montering af spindlen på din Work-Bee eller anden CNC-maskine.
Cable  Drag Chain bundtet  indeholder al hardwaren til montering af Cable Drag Chains på din Work-Bee, Ox CNC eller anden CNC maskine for at hjælpe med kabelhåndtering.

Vores 6 CNC-controllermuligheder er opdelt i 2 softwarekategorier: GRBL og Mach3/DrufelCNC.

 • GRBL Software baserede controllere: xPRO V5, High Torque GRBL, MakerShield GRBL
 • Mach3/Drufel CNC Software baserede controllere: UC300, NVUM, STB5100

Det er de forskellige softwareprogrammer, der bruges til at styre CNC-maskinen og sende G-kode. workbee unik openbuild danmark

Vores professionelle anbefaling er  xPRO V5  CNC-controlleren  , som er den mest avancerede GRBL CNC-controller i sin klasse i verden. Den har 6A lydløse stepper-drivere, WiFi og offline-muligheder og 4x hurtigere end vores andre controllere.

Kompatibelt materiale til skæring/fræsning: aluminium / hårdt træ / blødt træ / eg / plexiglas / Delrin / HDPE / skum

                              Brugbare dimensioner

Ramme størrelse Arbejdsområde
500 x 750 mm 300 x 520 mm
750 x 750 mm 550 x 520 mm
 750 x 1000 mm 550 x 770 mm
   1000 x 1000 mm 800 x 770 mm
   1000 x 1500 mm   800 x 1270 mm
   1500 x 1500 mm                        1300 x 1270 mm                    

                       Pakkeindhold

 • WorkBee CNC mekanisk sæt
 • 4 x Nema23( 2,45Nm) stepmotorer
 • Kabeltrækkædebundt
 • Ledningskabelsæt
 • Controller-pakke (Vælg 1 af 6, anbefaler stærkt  xPRO V5 )
 • Spindelpakke (Vælg 1 af 3)
 • Alle profiler er M5 tappet, hvor det er nødvendigt

Bemærk venligst
 • MDF-arbejdsbord og -bor er ikke inkluderet i dette sæt.
 • Vi yder ikke teknisk support til softwarefejlfinding.
 • Mach3-licens er ikke inkluderet i dette sæt. Denne licens kan købes direkte fra den officielle hjemmeside.
 • Eventuelle nettilslutninger skal installeres af en autoriseret elektriker eller en kvalificeret person.

Manualer og andre ressourcer til WorkBee er tilgængelige her.

Mere information
Z Rejseforklaring
Work-Bee har to spoilerboard-understøttelseskonfigurationer. En med en vandring på 66 mm, og en lavere med en vandring på 106 mm. Grunden til de to konfigurationer er, at hvis maskinen altid bruges til at skære tynde materialer, er det af nøjagtighedsgrunde bedre at have arbejdsemnet så tæt på Z-aktuatoren som muligt, så i dette tilfælde bør maskinen opsættes i den højere 66 mm rejsekonfiguration.
Den højere konfiguration har en Z-vandring på 66 mm, med et 12 mm spoilerkort, vil dette reducere Z-vandringen til 54 mm. I dette tilfælde er 54 mm den maksimale tykkelse af materiale, der passer på maskinen.
For at beregne den maksimale skæredybde for et valgt materiale er det:
 • Maks. skæredybde = Z-vandring – Materialetykkelse
For eksempel en opsætning med et 12 mm spoilerbræt, er den maksimale Z-vandring 54 mm, så når der skæres i et materiale, der er 30 mm tykt, vil den maksimale skæredybde være:
Max skæredybde = 54 – 30 = 24 mm
Det betyder, at med et 30 mm stykke materiale ville det ikke være muligt at skære det hele vejen igennem. begynder cnc maskine workbee
Den maksimale tykkelse, der kan skæres hele vejen igennem, er halvdelen af ​​Z-vandringen. Så med en Z-vandring på 55 mm er 27 mm den maksimale tykkelse af materiale, der kan skæres hele vejen igennem. Og for den nederste konfiguration er den maksimale tykkelse, der kan skæres hele vejen igennem, 47 mm.

Z Højde

54 mm eller 94 mm vandring, 27 mm eller 47 mm Bearbejdelig dybde, med et 12 mm spoilerboard. Spoilerboardstøtterne har to højdekonfigurationer, disse er maksimumsværdierne for hver konfiguration.

Bevægelse

Drivsystem- ACME blyskruer eller GT3-tandremme
Lineære guider- Polycarbonathjul på anodiseret C-Beam V-Slot-ekstrudering.
Motorer- NEMA23 345 oz stepmotorer (X, Y & Z)
Nøjagtighed- 0,05 – 0,10 mm (skruedrevet) eller 0,10 – 0,20 mm (bæltedrevet)

 Bemærk 

Den maksimale anbefalede hastighed for blyskruer på 1000 mm eller mere er 400 o/min.

workbee cnc maskiner danmark . cnc hobby workbee cnc maskiner . hobby cnc workbee cnc maskiner . workbee unik openbuild danmark . small buisness workbee cnc maskiner . begynder cnc maskine workbee

WORK BEE. WORK BEE UNIK OPENBUILD DANMARK . woorkbee samlesæt 1000x1000 farve sort
WORKBEE UNIK

Viser 1–10 af 30 resultater