ULTIMATE BEE MASKINER UNIK OPENBUILD DANMARK

ultimate bee maskiner unik danmark. cnc hobby ultimate bee unik . small business ultimate bee maskine . cmc maskine ultimate bee unik. ultimate bee cnc maskine unik.unik openbuild danmark ultimate bee
ULTIMATE  Bee er en solid og pålidelig CNC-maskine.
Med HGR Linear Rails og SFS Series Quiet Transmission Kugleskruer! Det er vores anden CNC-maskine baseret på den oprindelige WorkBee- designlinje, som er karakteriseret ved brugen af ​​C-Beam Extrusions og de rektangulære Y-

Dette komplette sæt inkluderer:
ultimate bee maskiner unik danmark. cnc hobby ultimate bee unik. small business ultimate bee maskine. ultimate bee cnc maskine unik.unik openbuild danmark ultimate bee

ULTIMATE Bee CNC Mekanisk Kit
Stille transmission Høj præcis SFS1210 kugleskruer og møtrikker
Nyt design kabeltrækkædesystem
XYZ Touch Probe

Ledningsafskærmet kabelsæt
   + Muligheder   Spindelpakkesæt med støvdæksel 

1,5KW luftkølet eller vandkølet (højhastigheds 7 serie 4 lejer)
2,2KW luftkølet eller vandkølet (højhastigheds 7 serie 4 lejer)

   + Options   Controller-pakkesæt med stepmotorer

xPROV5 GRBL (med Nema23 stepmotorer med højt drejningsmoment)
High Current GRBL (med Nema23 High-Torque stepmotors)
Maker Shield GRBL (med Nema23 stepmotorer med højt drejningsmoment)
UC300 Mach3 (med Nema23 stepmotorer med højt drejningsmoment)
UC300 Mach3 (med 3N.m Closed Loop stepmotorer)
UC300 Mach3 (med IHSV57 180W 3000rpm servomotorer)
DDCS4 V3.1 OFF-LINE (med 3N.m Closed Loop stepmotorer)
DDCS4 V3.1 OFF-LINE (med IHSV57 180W 3000rpm servomotorer)

cnc hobby ultimate bee unik. small business ultimate bee maskine.cmc maskine ultimate bee unik. ultimate bee cnc maskine unik.unik openbuild danmark ultimate bee

Opmærksomhed:

Fastgørelse og afmontering af kugleskruemøtrikken kræver professionelt værktøj eller udført af professionelle midler!

Drej aldrig kugleskruemøtrikken over kugleskruens ende!

Dette er meget vigtigt, da hvis kuglelejerne kommer af kuglemøtrikken, vil kugleskruen ikke fungere korrekt, og du vil ugyldiggøre enhver garanti!.

ultimate bee maskiner unik danmark. small business ultimate bee maskine. cmc maskine ultimate bee unik. ultimate bee cnc maskine unik

ULTIMATE Bee Kort introduktion

ULTIMATE  Bee adskiller sig hovedsageligt fra det første design, QueenBee PRO, ved at have kugleskruer som transmissionssystem i stedet for den traditionelle ACME Lead Screw.
Kugleskruen har høje effektivitetsniveauer,
der leverer mere drejningsmoment til motoren sammenlignet med en ACME blyskrue, der bruges i QueenBee PRO.

Maskinkapacitet
ULTIMATE Bee er ikke kun en maskine, der er i stand til at skære gennem en bred mangfoldighed af materialer. ULTIMATE Bee CNC udmærker sig ved skæring og 3D-udskæring gennem plast, skum, nåletræ, hårdttræ og endda blødt metal som aluminium og messing.
cnc hobby ultimate bee unik. small business ultimate bee maskine. cmc maskine ultimate bee unik
Kompatibelt materiale til skæring/fræsning/gravering:
Aluminium / hårdt træ / blødt træ / eg / plexiglas / Delrin / HDPE / skum og så videre.

Ved at bruge forskellige bor og fræsere 
ULTIMATE Bee kan skabe indviklede 3D-udskæringer som trækunst, indlæg, reklamelogo, plaketter, møbler, fantastiske kunstværker og meget mere. Alle de udbredte applikationer kan opnås her!

ultimate bee maskiner unik danmark. small business ultimate bee maskine. ultimate bee cnc maskine unik. unik openbuild danmark ultimate bee

Brugbare dimensioner (mm)

Ramme størrelse
X-akse
Y-akse
Z-akse

500×500 mm
273 mm
262 mm
180 mm

500×750 mm
273 mm
512 mm
180 mm

750×750 mm
523 mm
512 mm
180 mm

750×1000 mm
523 mm
762 mm
180 mm

1000×1000 mm
773 mm
762 mm
180 mm

1000×1500 mm
773 mm
1262 mm
180 mm

1500×1500 mm
1273 mm
1262 mm
180 mm

           Anbefalede affaldsplademål (mm)

Ramme størrelse
Bredde
Længde

500×500 mm
355 mm
500 mm

500×750 mm
355 mm
750 mm

750×750 mm
605 mm
750 mm

750×1000 mm
605 mm
1000 mm

1000×1000 mm
855 mm
1000 mm

1000×1500 mm
855 mm
1500 mm

1500×1500 mm
1355 mm
1500 mm

ULTIMATE Bee sammenligning
ULTIMATE Bee blev designet af vores team af ingeniører med en stor mængde tankegang i hvert aspekt af maskinen.

Hver af de komponenter, der bruges på vores maskine, er designet til at blive parret med hinanden for at skabe et perfekt økosystem, som resulterer i den ULTIMATE Bee CNC-maskine.

small business ultimate bee maskine cmc maskine ultimate bee unik. ultimate bee cnc maskine unik
Kugleskruestørrelse udviklet til vores maskiner
Diameter

ULTIMATE Bee har en 12 mm diameter kugleskrue. Kugleskruen med en diameter på 12 mm blev nøje udvalgt af vores ingeniører for at få mest muligt ud af en NEMA 23 stepmotor.

Bare ved at have denne mindre diameter end en 16 mm kugleskrue, reducerer den belastningen på motoren med 25 %.
Med andre ord, når NEMA 23 stepmotoren er parret med 12 mm kugleskruen, kører bevægelsesmotorerne gennem hårdere materialer
med op til 25 % mere drejningsmoment end de samme motorer parret med en 16 mm kugleskrue. unik openbuild danmark ultimate bee

Hvorfor får du mere moment ud af en 12 mm kugleskrue? 
Årsagen er meget enkel:
Jo længere du anvender kraften til omdrejningspunktet, jo mere indvirkning vil denne kraft have på drejeobjektet.

På en CNC er stepmotorakslen omdrejningspunktet, og afstanden, hvor kraften påføres akslen, bestemmes af kugleskruens diameter.
Analogien på billedet nedenfor hjælper med at forklare, hvorfor en kugleskrue med mindre diameter kan være mere effektiv.

cnc hobby ultimate bee unik. cmc maskine ultimate bee unik. ultimate bee cnc maskine unik. unik openbuild danmark ultimate bee

Hvor skal større kugleskruer så bruges?
Større kugleskruer anbefales, når de er designet til at fungere med større motorer som NEMA 34 eller AC Servo-motorer til transmissions systemet for at kompensere for det ekstra drejningsmoment, der kræves. Maskiner af denne kaliber ville også bruge støbte og fræsede stålrammer frem for aluminiumsprofiler. En kugleskrue større end 12 mm bør ikke bruges i et design, hvor motorerne er NEMA 23. cnc hobby ultimate bee unik
Hvad med vibrationen på en kugleskrue med mindre diameter?
At holde et lavt vibrations niveau i transmissions systemet er ekstremt ultimate bee maskiner unik danmark vigtigt for en CNC-maskine.
På grund af dette har vi parret ULTIMATE Bee med en kugleskrue på 10 mm i stedet for en sædvanlig 4 mm afstand til X- og Y-aksen. Denne ændring har betydelige resultater, hvilket får CNC’en til at rejse mere med mindre kugleskrue-rotationer, hvilket reducerer kugleskruens vibrationer ved hurtige tilspændingshastigheder.

Vores tekniske test konkluderer:
En 12 mm kugleskrue har den perfekte balance mellem drejningsmoment og vibrationer, når den er parret med en NEMA 23-motor i en CNC-maskine størrelse 1500×1500 mm eller mindre. Større kugleskruer er et forkert design til NEMA 23-motorer. Derfor er ULTIMATE Bee det bedste design af sin art!

2 skinner er bedre end 4
Enklere design, bedre resultater!

Det korrekte antal lineære skinner og lejer blev valgt af vores ingeniører for at øge ydeevnen. HGH15CA-lejerne, der blev brugt på X- og Y-aksen, er designet til at have den korrekte afstand mellem dem, når de er monteret på en 20-serie profil.
Y-aksen bruger hver en enkelt HGR15 lineær skinne med 2 x HGH15CA lejeslæder på portalpladerne.
 Ved at bruge 2 HGR15 lineære skinner, en på Y og en på A-siden (Y-Axis Slave), og ikke 4, reduceres vægten, friktionen og kompleksiteten, mens der opretholdes tilstrækkelig belastningskapacitet med de 4 x HGH15CA lejeslæder for en dynamisk belastning på ca. 14kN (eller ca. 1.400 kg).
Med andre ord er den dynamiske belastning af vores ULTIMATE Bee Y-Axis, når der bruges 1 skinne pr. side, cirka 1.400 kg!
I et system, hvor kun friktionen forårsaget af lejer tages i betragtning, vil det at have dobbelte skinner og lejer på Y-aksen som vist på billedet nedenfor tilføje yderligere +100% af mængden af ​​friktion, derfor vil der kræves mere motorkraft. Hvis du parrer dette med en lille forskydning af et leje eller en skinne under installationen, vil den kraft, der kræves af den samme motor for at flytte 4 lejer, resultere i tab af motoreffekt, hvilket oversættes til et tab i ydeevne af en maskine, der bruger 2 skinner ( 4 lejer) på en aktuator.

Fordi X-Axis-portalen bærer Z-samlingen, fordeles momentbelastningerne (i særdeleshed MR) ved at bruge 4 x HGH15CA-lejevogne og 2 x HGR-skinner.

Z-aksen bruger 2 x MGN15 lineære skinner og 4 x MGN15C vogne
med indbyrdes afstand for at opnå maksimal mulig modstand mod de operationelle momentbelastninger (i særdeleshed MP).

Med andre ord omvendte vi konstruerede de kræfter, som Z-aksen udsættes for under en skæreoperation, og beregnede derefter den nødvendige afstand mellem MGN-lejer for Z-aksen.
BEMÆRK: Placeringen af ​​kugleskruer, lineære skinner og lejeslæde er designet til optimal positionering på alle akser (Y, A, X og Z) – endnu et eksempel på Bulk Man 3D-teknisk innovation. 

Design af parallelle lejer
Modsatte lejedesign er en fejl

Det modsatte lejedesign implementeret af andre konkurrenter er et ringere og forkert ingeniørdesign til X-Axis. Det korrekte design er, hvor skinnerne og lejerne er på samme flade, fordi lejerne er mindre modtagelige for vridning fra momentkræfter, når de parres med et andet sæt lejer
Det modsatte lejedesign er mere modtageligt for vridning,.
Især når det parres med tunge spindler såsom 2,2 kW. Momentkraften, der udsættes for lejerne i denne konfiguration, vil inducere mere udløb, hvilket betyder dårligere tolerancer sammenlignet med et stærkere og korrekt konstrueret design, der har lejer på samme flade.

Korrekte koblinger brugt i ULTIMATE Bee Design
Koblingssammenligning

Dobbeltmembrankoblinger er designet til kugleskruer, mens kæbekoblinger ikke er designet til kugleskruer. 

Dobbeltmembrankoblinger er mere effektive end kæbekoblinger, når de er parret med kugleskruer, da de er designet til nul slør. Membrankoblingsdesignet bruger metalplader frem for plastik, hvilket gør dem mere pålidelige og giver en længere levetid. Den dobbelte membrankobling giver mulighed for højere hastighed og vibrationsdæmpning i systemet, hvilket er afgørende for høj ydeevne og jævn drift af CNC’en. Jævn betjening med få eller ingen vibrationer vil betyde jævnere snit af høj kvalitet.
Et design, der bruger en kæbekobling med en kugleskrue, er et forkert teknisk design
og vil give en dårlig finish på arbejdsemnet.

Kuglemøtrikpakninger reducerer vibrationer og binding

Ved at give kuglemøtrikken en vibrationsbuffer i form af en gummipakning, forbliver kugleskruen centreret ved at dæmpe de vibrationskræfter, der virker på metaldelene. Dette giver præcise resultater og forhindrer aksen i at binde sig.
Denne lille tilføjelse gør ULTIMATE Bee til et langt mere effektivt system, for at få mest muligt ud af din maskine uden at bekymre dig om skader eller støj på dit emne.

Opgraderbare motorer opnår kommercielle hastigheder
Vores ULTIMATE Bee CNC har muligheder for at få sine motorer opgraderet for at opnå højhastighedsdrift svarende til industrielle maskiner. ULTIMATE Bee kan opnå 30.000 mm/min afhængigt af hardware og elektronisk konfiguration.
Det betyder meget hurtigere arbejdsgang og flere opgaver udført. Konkurrentmaskiner tilbyder maksimalt 5000-6000mm/min.
Vores servoer tilbyder højere niveauer af nøjagtighed og kan programmeres til at få mest muligt ud af din CNC, så du ikke behøver at opgradere til en hurtigere maskine i fremtiden.

Ekstra Z-aksehøjde øger arbejdsmulighederne

Vores maskiner tilbyder 180 mm Z-akse-arbejdsplads for at maksimere arbejdspotentialet. Det er nemt at udfræse store snit af træ, plast eller aluminium eller tilføje en roterende akse.
Da vores ingeniører designede ULTIMATE Bee.
tog vi vores kunders feedback om ønsket om ekstra brugbar højde som en hoved overvejelse.

På denne måde vil der ikke være behov for at foretage opgraderinger eller tilføjelser senere for at opnå mere skæredybde, eller plads til at tilføje en ny roterende akse.

Den ULTIMATE bi, den bedste og sidste af sin slags!

ULTIMATE Bee kommer fra WorkBee-linjen og blev grundigt designet til at være den bedste og sidste af sin slags. Intet behov for version 2, 3 osv. Vi sagde NEJ til opgraderinger, da alt var omhyggeligt designet til at give det bedst mulige maskindesign og ydeevne. Som vi undersøgte og annoncerede, er dette den virkelig ULTIMATE Bee.

‘ULTIMATE Bee’ rammedesignfunktioner
Efter mange timers research og prototyping og også at få feedback fra fællesskabet, arbejdede vi på at skabe ULTIMATE Bee. ULTIMATE Bee har mange funktioner i forhold til tidligere CNC-design, og vores team har igen bragt en innovativ maskine til at overpræstere andre.
Nogle opgraderinger fra QueenBee PRO til ULTIMATE Bee inkluderer

Kuglemøtrik beslag pakninger

Præcisions laserskårne 1,5 mm gummipakninger bruges på alle kuglemøtrik-monteringsbeslag for at muliggøre nem justering, samtidig med at en rillet og sikker forbindelse til portalpladerne bevares.

Pakningen hjælper i bygningen ved at kompensere for en eventuel mindre forskydning samt at absorbere vibrationer under drift (essentiel i et mere rillet drivsystem).

Støjsvag transmission SFS-serien med kugleskruetræk

Der er mange fordele ved at bruge kugleskruer, såsom høj effektivitet og reversibilitet, eliminering af tilbageslag, høj stivhed, høj ledningsnøjagtighed og mange andre fordele. Sammenlignet med kontaktgevindlederskruerne tilføjer en kugleskrue kugler mellem møtrikken og skruen. Glidefriktionen af ​​den konventionelle skrue erstattes således af kuglernes rullende bevægelse.

ULTIMATE Bee drivsystem er blevet opgraderet til SFS1210 og SFU1204 kugleskruer og kuglemøtrikker. 10 mm pitch SFS1210 bruges på alle akser, hvilket giver en mærkbar stigning i hastigheden, samtidig med at evnen til at være nøjagtig og med målbar repeterbarhed større end eller lig med 0,01 mm bevares. Ved at bruge Spark-Concepts xPRO V5 er den beregnede opløsning af Y-, A- og X-aksen på ULTIMATE Bee 0,00625 mm ved 1/8 mikro-trin.
Z-aksen SFU1204 kugleskruer har en stigning på 4 mm, så den Z-beregnede opløsning er 0,0025 mm.
Tykkere og større kugleskruer betyder ikke altid et bedre drivsystem. Efter strenge test blev det konstateret, at kugleskruer med en diameter på over 12 mm vil kræve mere moment fra motoren for at drive systemet og dermed reducere maskinens ydeevne. Kugleskruer med en diameter på 12 mm er det bedste valg til maskinstørrelser inden for et fodaftryk på 2000 mm og ved brug af et NEMA23-baseret drivsystem.
Kugleskrue-opløsning vs Microstepping-bord

Micro Stepping
SFU1204 – 4 mm Pitch
SFS1210 – 10 mm Pitch

Fuld
0,02 mm
0,05 mm

1/2
0,01 mm
0,025 mm

1/4
0,005 mm
0,0125 mm

1/8
0,0025 mm
0,00625 mm

1/16
0,00125 mm
0,00313 mm

Ved at bruge en SFU1204 med 4 mm stigning på Z-aksen er systemet i stand til at bevare sin position, selv mens motorerne ikke er strømførende – selv med tungere 2,2 kW vandkølede spindler! Dette enkle valg betyder, at der ikke er flere knækkede bits eller spindler, der falder på lager, når der slukkes.

X-akse ekstruderingsrevision.

ultimate bee maskiner unik danmark

2040-ekstruderingen på bagsiden af ​​X-Axis er blevet erstattet med en 4040 for at muliggøre forbedret kabelstyring og stivhed.

Ved at tilføje en 4040-ekstrudering på bagsiden af ​​en C-Beam-ekstrudering afstives X-Axis med en stærkere støtte.

Membrankoblinger

Vi har introduceret membrankoblinger med ULTIMATE Bee-maskinerne. En af de største fordele ved at bruge membrankoblinger i stedet for standard fleksible koblinger er, at der er væsentligt mindre tilbageslag, samt en drastisk forøgelse af opløsningen og repeterbarheden af ​​systemet. Membrankoblinger er også designet til at have støjreduktion og vibrationskompensation. Vibrationskompensationen øger levetiden for den mekaniske hardware, der bruges på transmissionssystemet.

Plade design

Alle plader er blevet fuldstændigt re designet for at inkorporere bedre kabelstyring, montering

sensorer og kontakter, og giver mulighed for mere adaptive integrerede applikationer.
Alle hoved pladerne er lavet med tykt 10 mm aluminium produceret ved High Precise CNC Laserskæring.
Alle overflader, hvor lejevogne er monteret, er blevet bearbejdet flade for at give en glat overflade for nem og nøjagtig justering.

HGR lineære skinner

Y- og A-aksen bruger hver en enkelt HGR15 lineær skinne med 2 x HGH15CA lejeslæder på portalpladerne. Ved at bruge 2x HGR15 lineære skinner, en på Y og en på A-siden, i stedet for 4, reducerer dette kompleksiteten af ​​montering og skinnejusteringer uden at gå på kompromis med ydeevnen.

Hvert HGR-leje har en dynamisk belastningsværdi på ca. 14kN (eller ca. 1.400 kg).

Hvad er lineære skinner og lejer?

Lineære skinner består af to dele, skinnen og lejet.
Skinnen er en præcisionsbearbejdet, forstærket stålkonstruktion, der har dobbelte parallelle spor til at føre et leje (også kendt som rulle) langs.
Når du kombinerer skinnen med lejet, opnår du lav friktion og høj stiv lineær bevægelse for belastninger fra 1 kg til tusindvis af kilogram.

Hvorfor bruge lineære skinner?

Der er mange applikationer til at bruge lineære skinner, herunder; industri, medicin, videnskab, forsvar, minedrift, byggeri, transport. Fordelen ved lineære skinner i forhold til andre typer lineære styr er stivheden, nøjagtigheden og belastningskapaciteten. Lineære skinner er designet til at modstå kraft påført fra belastninger i alle retninger, i modsætning til andre føringer, der kun er designet til at modstå en belastning i én retning.
Lineære lejer bruger recirkulerende kugler, der holdes på plads under spændinger for bevægelse. Den høje styrkekonstruktion af lejerne gør dem overlegne i forhold til tidligere hjulbevægelser med hensyn til belastningskapacitet, forskydningsnøjagtighed og stivhed.

Elektronikfunktioner

CNC-controller muligheder

xPRO V5 We Recommend  er den mest avancerede GRBL CNC-controller i verden. Udviklet af Spark Concepts i USA, som har lavet GRBL CNC-produkter i mange år. Den kører på en 32-bit processor med over 4 gange så stor processorkraft som de fleste andre GRBL-controllere. xPRO V5 er formonteret og pre-flashet med den seneste GRBL-version. Vi anbefaler xPRO V5 som den bedste tilgængelige controller. Stepdriverne er let egnede til vores High Torque Stepper Motors og kan endda drive stærkere motorer som Nema34.

Funktioner:

32 bit processor
Kraftige Trinamic 6A step-drivere
Understøtter VFD kontrol
Nem Plug and Play
SD-kort som giver mulighed for offline brug
Både Wi-Fi-forbindelse og USB-forbindelse (brugervalg)
Denne mulighed er det bedste valg for både en nybegynder, der starter ud og med folk med erfaring og teknisk viden.

1,5 KW luft/vandkølet spindel

Egenvægt (1,5 kW luftkølet): 2,6 kg
Spec (1,5 kW luftkølet): ∅65 x 205 mm
Nettovægt (1,5 kW vandkølet): 4,2 kg
Spec (1,5 kW vandkølet): ∅80 x 205 mm
High Speed-7 serie 4 lejer
Effekt: 1,5 kW
Spænding: 220 ~ 250 V eller 110 V
Frekvens: 400 Hz
Hastighed: 8000-24000 R/min
Luft/vand køling
Afløb: mindre end 0,005 mm
Fedtsmøring
VFD Inverter 1,5 kW 220 V eller 110 V
Spændespænde: ER11 (15 stk., størrelse fra 1mm/1.5mm/2mm/2.5mm/3mm/3.175mm/3.5mm/4mm/4.5mm/5mm/5.5mm/6mm/6.35mm/6.5mm/7mm)

2,2 KW luft/vandkølet spindel

Nettovægt (2,2 kW luftkølet): 5,5 kg
Spec (2,2kW luftkølet): ∅80×205 mm
Nettovægt (2,2 kW vandkølet): 5,3 kg
Spec (2,2 kW vandkølet): ∅80 x 205 mm
High Speed-7 serie 4 lejer
Effekt: 2,2kW
Spænding: 220 ~ 250 V eller 110 V
Frekvens: 400 Hz
Hastighed: 0-24000 R/min
Luft/vand køling
Afløb: mindre end 0,005 mm
Fedtsmøring
VFD Inverter 2,2kW 220 V eller 110 V
Spændespænde: ER20 (28 stk., størrelse fra 1mm/1.5mm/2mm/2.5mm/3mm/3.175mm/3.5mm/4mm/4.5mm/5mm/5.5mm/6mm/6.35mm/6.5mm/7mm/7.5mm/8mm /8.5mm/9mm/9.5mm/10mm/10.5mm/11mm/11.5mm/12mm/12.5mm/12.7mm/13mm)

Close-loop stepmotor og stepdriver

Stepmotor model: 57HSE3N
Skaftdiameter: 8 mm
Trinvinkel/fase: 1,8 grader
Holdmoment: 3N.M
Encoder kabel: 5000mm
Motorkabel: 5000 mm
Nominel spænding/strøm: 3,5A
Udgangstilstand: enkelt udgangsaksel
Nominel hastighed: 1000 rpm (hastighed uden belastning: 2000 rpm)
Udgangstilstand: tofaset fireleder (skal tilsluttes i henhold til motormærkatet)
Passer til controller: DDCS V3.1, UC300

Stepper Driver Model: HBS57
Maksimal spidsstrøm: 5A
Impulsresponsfrekvens: 200KHz
Underafdeling: 200~51200ppr
Spænding: DC16-70VDC
Pulssignal: 3,3V/5V/24V kompatibel. Der kræves ingen strengmodstand
Beskyttelsesfunktion: overspænding, overstrøm, sporingsfejl uden for tolerance
Signalindgang kompatibel: 5-24V signal (behøver ikke en modstand)
Kontrolmetode: 32 bit DSP Vector Closed Loop
Fordel: Vektorkontrol med lukket sløjfe for at sikre højhastigheds- og højmomentudgang fra motoren og intet skridt at miste

57 Integreret servomotor

Størrelse: 52 x 76 x 148 mm (2 x 3 x 5,8″)
Indgangsspænding: 20~50V DC (typisk værdi 36V)
Effekt: 180W
Skaftdiameter: 8mm
Moment: 0,6NM
Nominel hastighed: 3000
Impedans: 0,53±10%Ω
Kontinuerlig udgangsstrøm: 6A
Hastighed respons frekvens: 50KHz
Maksimalt drejningsmoment: 1,71
Maksimal pulsfrekvens: 250K
Standardhastighed: 9,6 Kbps (påkrævet ekstern konverteringsgrænseflade)
Køletilstand: Naturlig køling eller tvungen luftkøling
Passer til controller: DDCS V3.1, UC300

Nema 23 stepmotor – højt moment

Holdemoment: 2,45Nm
Nominel spænding: 3,6V
Mærkestrøm: 3A
Trinvinkel: 1,8°±5 %
Fasenummer: 2
Isoleringsmodstand: 100MΩ min. (500V DC)
Isoleringsklasse: Klasse B
Rotorinerti: 600g.cm2
Modstand pr. fase: 1,2Ω±10%
Induktans pr. fase: 4mH±20%
Spærremoment: 90mN.m
Passer til controller: CNC xPROV5, UC300, High Current GRBL osv.

ultimate bee maskiner unik danmark. cnc hobby ultimate bee unik. unik openbuild danmark ultimate bee

Viser 1–10 af 23 resultater